You, the petitioner
20171130 191336

Eén parkeervergunning voor het Stadsdeel Scheveningen

2,721 signatures

Het stadsdeel Scheveningen in Den Haag heeft drie verschillende vergunningsgebieden voor betaald parkeren. De ondertekenaars willen dat er één vergunning komt voor het hele stadsdeel Scheveningen.

Petition

We

de bewoners van het stadsdeel Scheveningen

 

observe

dat bewoners van het mooie stadsdeel Scheveningen op kosten worden gejaagd omdat zij niet over de juiste parkeervergunning beschikken om bijvoorbeeld familie te bezoeken of lokaal boodschappen te doen in datzelfde stadsdeel.

 

and request

de verschillende vergunningsgebieden in het stadsdeel Scheveningen samen te voegen tot één vergunningsgebied.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2018-05-01 
Lead petitioner:
Bewoners stadsdeel Scheveningen 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie verlengd

De petitie voor één vergunningsgebied voor het betaald parkeren in Scheveningen is verlengd. "We tillen de ondertekening over de gemeenteraadsverkiezingen heen en hopen de petitie over een aantal weken aan de nieuwe wethouder van Verkeer te kunnen aanbieden", aldus de petitiestarters.

2018-02-28

Den Haag FM: Scheveningers starten petitie om één vergunningsgebied in badplaats af te dwingen

Een aantal Scheveningers is een petitie gestart om het stadsdeel Scheveningen aan te wijzen als één vergunningsgebied. Het stadsdeel is met de (...) Lees verder.

2017-12-06